Ajatuksia tulevasta

Moi ja kivaa maanantaita!

Pari viikkoa sitten vietimme digitaalisen liiketoiminnan kevätjuhlaa ja voi pojat miten paljon uusia ideoita sainkaan koskien tulevaa - niin syksyllä häämöttävää digiprojektia, ensi keväällä odottavaa syventävää työharjoittelua ja opintojen loppupuolella koittavaa oppariakin ajatellen.

Saimme kuulla erään digipuolelta valmistuneen alumnin tarinan siitä, miten digitaalisen liiketoiminnan opinnot johdattivat hänet osaksi Suomen  pienyrittäjien joukkoja. Kaikki sai alkunsa digihankkeesta, jossa hän perusti kotisivut ja verkkokaupan kampaajaystävälleen. Yksi polku johti toiseen ja toisten töidensä ohella tämä entinen digitaalisen liiketoiminnan oppilas toimii nyt yrittäjänä omassa yrityksessään, joka toteuttaa muun muassa kotisivuja toisille yrittäjille. Aivan mahtavaa ja kuulostaa juuri sellaiselta duunilta, jota itsekin rakastaisin tehdä!

"Itsensä toteuttaminen ja sellaisen työn tekeminen, joka ei tunnu edes työltä vaan tempaa sinut mukanaan ja saa ajantajun unohtumaan. " Siinäpä vasta jotakin jota kaltaiseni parikymppinen , samaan aikaan niin tuiki tavallinen , realistisesti elämään suhtautuva opiskelijatyttö Kouvolasta, mutta samaan aikaan kunnianhimoisesti tähtiin kurkottava unelmoija, haluaa tavoitella. Ja hei tulevaisuutemmehan on pitkälti kiinni omista valinnoistamme ja mikä onkaan suurempi rikkaus, kuin vapaus saada itse kirjoittaa oman elämänsä käsikirjoitusta.

Toiveet on luotu täytettäviksi, unelmat on luotu toteuteuttaviksi!






Missä minä sitten näen itseni tulevaisuudessa ja minkälaisia tavoitteita olen asettanut itselleni esimerkiksi seuraavan viiden vuoden aikana toteutettaviksi? Rakastan tämän hetkistä työtäni kaupallisissa tehtävissä, sillä siinä yhdistyy intohimoni muotiin ja pukeutumiseen sekä ihmisten parissa toimiminen ja asiakaspalvelu. Opintoni puolestaan antavat minulle moniulotteisesti oppia muun muassa henkilöstöjohtamisesta ja esimiestaidoista. Käytännön kokemusta ja teoriatason oppia kertyessä päivä päivältä lisää, voisiko minusta tulevaisuudessa tulla esimerkiksi vaatemyymälän myymäläpäällikkö?

Tällaisia mietteitä tänään, palataanhan taas!

♡: V


Kommentit

Suositut tekstit