Sisustuskahvila Kaarnasydän

Hei & aurinkoista torstaita!

Loma on alkanut niinkuin loman kuuluukin , leppoisasti. Itsensä hemmottelua ja ehostautumista kosmetologilla, ystävien kanssa kahvittelua, ruuanlaittoa perheen kanssa ja luonnosta nauttimista. Loman ensimmäiset päivät ovat vierähtäneetkin siis visusti kotiKouvolassa pysytellen, ja kuten aikaisemmassa #Helsinkilove postauksessani kirjoitinkin , Kouvolassakin voi olla vaikka mitä nähtävää ja tehtävää.



Eilen vierailin ensimmäistä kertaa yhdessä Kouvolan kivoihin, näkemisen arvoisiin mestoihin lukeutuvassa paikassa. Kyseessä on  Jokelanjoen varressa sijaitseva Sisustuskahvila Kaarnasydän, joka tarjoaa asiakkaalleen nimensä mukaisesti kahvilapalveluiden ohella sisustusliikkeen. Kaunis miljöö, ihanat tarjoilut ja tilan täydeltä toinen toistaan kauniimpia sisustuselementtejä ja tilpehöörejä myytävänä. Ensimmäinen vartti vierähtikin siis nopeasti jo siinä, kun annoin silmieni vaeltaa liikkeen sisustustavaratarjonnassa. Mitään sen kummoisempaa ei kuitenkaan tällä kertaa tarttunut mukaan, vaikkakin mieltä piristi jo kummasti "matkamuistoksi” ostamani pieni kortti, josta meinaan tehdä taulun kehystämällä sen hopeanvärisiin kehyksiin. Hintaa tälle taululle tuli siis vaivaiset euro ja kahdeksankymmentä senttiä, kun kehyksetkin löytyvät valmiina kaapista.



Seuraavat minuutit kuluivatkin sitten tehokkaasti pähkäillen, mitä sitä osaisi sitten valita monipuoliselta ja mitä herkullisemmalta listalta nautittavaksi. Vaihtoehtoja oli runsaasti ja valehtelematta kaikki kuulosti hyvältä.

Vihdoin koko visiitin kohokohtaan eli minttujäälaten  ja juustokakun kera Kaarnasydämen terassille, luonnonhelmaan parantamaan maailmaa hyvän ystävän kanssa. Tältä tuntuu onnellisuus.



Kun herkut oli nautittu, siirryimme nauttimaan maisemista itse kosken äärelle. Suomen luonto on vaan yksinkertaisesti super kaunis. Ystäväni on huippuhyvä valokuvaamaan - oheiset kuvat on napattu kännykkäkameralla ja vaikka malli olikin mitä oli, tuli kuvista omaakin silmää miellyttäviä.



Ehdottomasti iso peukku kyseiselle mestalle, suosittelen piipahtamaan! Olisi kiva tietää, onko Kouvolassa muita vastaavanlaisia must see paikkoja, joissa ei ole itse tullut vielä piipahdettua. Vinkkejä otetaan siis avosylin vastaan!

Terkuin Lomalainen

Kommentit

Suositut tekstit