Crete - Chania

Huomenta, tai oikeastaan postauksen teemaan sopivemmin ; Kalimera!

Lauantaina 18.8. heräsin jännityksen sekaisin fiiliksin. Aamukahvit tippumaan ja viimeiset pakkaukset kuntoon. Hymy korvissa, puoli juoksujalkaa kohti juna-asemaa ja Helsinkiä. Steissillä treffit naisen kanssa, jonka kanssa olimme haaveilleet yhteisestä reissusta jo pitkään. Nyt se oli vihdoin käsillä.

Viimeinkin suunta kohti lentokenttää, laukut painavina, mutta mieli keveänä.

Pilvien yllä, painetta korvissa paketillisesta Jenkkiä huolimatta & vieressä yks mulle tärkeimmistä ihmisistä koko maailmankaikkeudessa, paras ystäväni jo vuosien takaa. Lento kuluu sujuvasti ja neljä tuntia myöhemmin meidät toivotetaankin jo tervetulleeksi kohdemaahan , Kreikan Chaniaan. Kello on yksi yöllä, mutta ulkona on lämmin. Olen hemmetin onnellinen, ajattelen.


~Aurinkorasvaa, aftersunia & aaltoja

Chania, Kreetan saaren toiseksi suurin kaupunki heti nykyisen pääkaupungin jälkeen. Kaupungilla on ollut merkittävä rooli Kreetan historiassa jo iät ja ajat, ja erityisesti Chanian vanha kaupunki olikin näkemisen arvoinen kaikkine kauniine rakennuksineen.


~Tuliaisostoksia, turistikojuja & tsatsikia




Lomamatka, joka piirtyi mitä unohtumattomammaksi ja ihanimmaksi aarteeksi muistojen arkistooni ja jota tulen muistelemaan hymy korvissa varmasti vielä vuosikausia myöhemminkin.

                                             ~Merta, matkamuistoja & maisemia






Reissusta tuli ikuistettua paljon ihania kuvia, joita tulen varmasti jakamaan vielä lisää tulevissa postauksissa. Seuraavaksi ajattelin kirjoitella itseasiassa vähän kreikkalaisesta ruoka- ja juomakulttuurista, sekä siitä, miten kreikkalaiset ovat ihanan ulospäinsuuntautuneita, ystävällisiä ja kuinka yhteisöllisen tekemisen henki on suorastaan käsinkosketeltavaa.

Näihin tunnelmiin tällä kertaa , tsau!

Viveka






Kommentit

Suositut tekstit