Me & I

Muodikkaat moikat kaikille!

Eilen pääsin tutustumaan isosiskoni Monikan esittelemänä itselleni entuudestaan täysin vieraaseen Me & I vaatebrändiin. Vaatemyyjänä toimimisen myötä olen alkanut arvostamaan vaatteiden tekstiilejä ja materiaaleja aivan uudella tavalla - todellisesti hyvä vaate myös tuntuu hyvältä sen ohella, että näyttää kauniilta. Laadukas tuote myös kestää. Jo ensimmäisiä tuotteita sovitellessani tiesin, että Me & I vaatteet ovat juuri tällaisia edellä kuvaamiani "todellisesti hyviä vaatteita".

Farkut, mieletön muotoilu ja istuvuus


Me & I on ruotsalainen, vuodesta 2004 asti toiminut muotiyritys, joka suunnittelee ja valmistaa ainutlaatuisia ja mukavia lasten- ja naistenvaatteita. Vaatteet valmistetaan vastuullisella tavalla pehmeistä ja laadukkaista materiaaleista ja kankaissa käytetään ajankohtaisia sekä muodikkaita sävyjä ja tekstuureja. 


Ihana kuositunika taskuilla

Me & I toiminta-ajatus perustuu pitkälti siihen, että juuri sinä voit emännöidä ystävillesi kutsut, joihin edustaja tulee esittelemään kauden ihanimpia uutuuksia. Näin sinun ja ystäviesi ei tarvitse poistua kotoa ruuhkaiseen ostoskeskukseen ostoksille, vaan tuotteisiin tutustuminen onnistuu erinomaisesti esimerkiksi mukavasti kotisohvalla illanistujaisten, herkuttelun ja tyttöjen juttujen lomassa. Tapaa ystäviäsi ja anna muodin tulla luoksenne inspiroituneen tuote-esittelijän saattelemana! Kun emännöit juhlia, saat valita itsellesi yhden tuotteen alennettuun hintaan ja tämän lisäksi saat vielä monien kymmenien euroisen emännänlahjan kaupanpäällisinä - ihan mieletön diili, jonka itsekin hyödynsin.
                                     
Sisareni, Me & I:sta täysin sydämin inspiroituneen tuote-esittelijän omat henkilökohtaiset sivut löydät täältä. Kurkkaa, liity ja ihastu!


Sävyä harmaaseen syksyyn, pallotoppi ja leveälahkeiset housut


Me & I tarjoaa laajan valikoiman tuotteita niin arkeen kuin juhlaankin. Oli kyse sitten yläosasta, alaosasta tai mekosta, tuntuivat kaikki tuotteet todella miellyttäviltä päällä. Materiaalien laadun näkee ja tuntee! Tähän vihreään pallotoppiin ihastuin tyystin - hassua onkin, että olen aina kiertänyt vihreän värin kaukaa. Nyt kun Monikan suosittelemana päädyin sovittamaan tätä ihanuutta ylleni, olin aivan myyty! Vihreä väri sopii kuin sopiikin minulle. Monikan mukaan yksi Me & I:n parhaista puolista onkin juuri se, että kutsuilla pääsee rauhassa tutustumaan itselle uusiin värimaailmoihin ja hassuttelemaan erilaisilla tuotteilla. Se mikä näyttää rekissä joltakin muulta, voi juuri sinun päälläsi olla mieletön luomus.

Ihana punainen velourmekko joulun juhliin


Säihkettä pikkujouluihin, musta kimallustoppi

Me & I tarjoaa vaihtoehtoja siis niin arkeen kuin juhlaankin ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin.


Tyylikäs officelook 



Pakko sanoa, että itse tykästyin kyllä kyseiseen vaatebrändiin mielettömästi ja innolla odotan, että oma tilaukseni kotiutuu, jonka pitäisikin siis tapahtua ihan muutamien päivien kuluessa! 



Mukavaa loppuviikkoa kaikille! 



Kommentit

Suositut tekstit