Joulufiilistä etsimässä

Moikka & ihanaa alkavaa viikonloppua ! 

Yhteistyössä Parturi-kampaamo Maria S. 

Christmas Edition part 1. 

Joulukuu on taas täällä ja ennen kuin huomaammekaan on tullut aika pysähtyä viettämään joulua. Minulle tuo joulun "pysähtyminen" tarkoittaa sitä, että kaiken kiireen keskellä on tullut aika rauhoittua nauttimaan rakkaimpieni seurasta, hyvästä ruoasta ja juhlan lämpöisestä tunnelmasta. 

Tarina kertoo, että joulu on rakastamisen aikaa. Silloin kokoonnumme viettämään aikaa meille tärkeimpien ihmisten seuraan, muistelemme lämmöllä jo pilven reunalta maailmaa katselevia läheisiämme ja jaamme lahjoja merkkinä välittämisestä. 

Rakastan joulua ja erityisesti siihen kiteytyvää lämminhenkistä tunnelmaa. Yleensä joulufiilis alkaakin hiipiä vähin äänin luokseni jo marraskuun puolella - tänä vuonna jokin on toisin. Olenko tullut liian vanhaksi, kun en enää odota lapsen riemun tavoin joulua? Olenko kadottanut sisäisen jouluihmiseni? Onko minusta tullut tylsä? - oli syy mikä hyvänsä, aion tehdä kaikkeni, että joulufiilis vielä saavuttaisi minut.

Onko ruudun toisellakin puolen joulufiilis hukassa? Ei hätää, tässä muutamat hyväksi toteamani niksit fiiliksen löytämiseen. 

1. Joululaulut 

Eilen juhlittiin 101-vuotiasta Suomea. Me suomalaiset sammekin olla ylpeitä monista asioista ja kotimainen musiikki on totisesti yksi näistä. Suomalaiset joululaulut ovat ihania, vaikka oma all time favourite onkin Mariah Careyn - All I want for Christmas is you. 

2. Joululahjojen ostaminen

Lapsena joulun odotukseen liittyi keskeisenä osana joululahjojen toivominen ja niiden malttamattomana odottaminen. Aikuisemmalla iällä olen alkanut arvostamaan aivan eri tavalla myös lahjojen antamista ja niiden suunnittelusta ja hankkimisesta onkin tullut minulle todella mieluista puuhaa. On aivan ihanaa ostaa rakkaimmille kivoja juttuja ja ilahduttaa niitä. Jouluna omien lahjojen avaamisen sijaan jännitänkin enemmän sitä, pitävätkö lahjansaajat lahjoistaan. Ajatus on toki aina tärkein, niin lahjan saamisessa kuin antamisessakin!

 

3. Jouluiset asusteet ja kosmetiikka

Piparkakun tuoksuinen kosteusvoide, punainen huulipuna, uusi punainen samettimekko, uudet räpsyttimet pikkujouluihin ja upeat joulukynnet eivät sen enempää selittelyjä kaipaa. Mun kynsistä ja ripsistä huolehtii mun luottokynsi- ja ripsiteknikko Maria. Marian palveluista löydät niin parturi-kampaamo kuin kosmetologipalvelujakin ja erinomainen vinkki pukinkonttiin onkin esimerkiksi hemmottelulahjakortti rakkaalle. Marialta voit ostaa lahjakortin valitsemallasi summalla mihin tahansa palveluvalikoiman palveluun <3  Marian löydät esimerkiksi täältä

 4. Piparkakut ja Glögi

Piparkakkujen koristelu ja glögi ovat joulukuun must Kombo. Ihan parasta! 


 Viime viikonlopun pikkujouluissa syntyi jos jonkin näköisiä taidonnäytteitä :D 

5. Joulukoristeet

Joulukoristeet toimivat niin kotona kuin ulkonakin. Pikavisiitti Helsinkiin ja Stockan jouluvaloille toi ensirippeet omaan joulufiilikseeni. Tänään joulukoristefiilistely saa jatkoa kun kotiutan ihkaensimmäisen oman joulukuusen kotiini <3  

 


Mukavaa joulunodotusta! 

-V

 

Kommentit

Suositut tekstit