Kohti puhtaampaa ihoa

Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä MayBeautyn kanssa - verkkokauppaan tästä 

Hei ja ihanaa helmikuista keskiviikkoa kaikille!

Tänään vuorossa olisi pitkästä aikaa kauneusaiheista postausta .Nyt puhutaan iho-ongelmista ja niiden hoidosta - blogilleni uskolliseen tapaan rehellisellä meiningillä. Psst kannattaa lukea loppuun asti, jaossa olisi nimittäin mieletön tarjouskoodi ihan huippu ihonhoitotuotteeseen!

Terve ja puhdas iho ovat mielestäni yksi keskeisimmistä itsevarmuuden rakentajista. Puolestaan silloin kun iho on kaikkea muuta kuin terve, voi oma itsevarmuuskin olla koetuksella. Ongelmainen iho: kuollut ihosolukko, mustapäät, näppylät, rasvoittuvuus ja niin edelleen, kyllä te tiedätte, voivat aiheuttaa paljonkin harmia kantajalleen. Tiedätte myös varmasti sen, että marketit ovat pullollaan toinen toistaan suurempia ihmetekoja lupaavia ihonhoitotuotteita joiden hintahaarukassa vain taivas on rajana. Toiset näistä tuotteista toimivat, toiset vaan yksinkertaisesti eivät. Tärkeää on muistaa myös se, että se mikä toimii yhdellä ei automaattisesti toimi toisella - olemme yksilöitä tässäkin asiassa.




Itselleni nuoruusvuosien murrosikä toi mielialan vaihteluiden ohella muutakin, nimittäin näpyt ja epäpuhtaudet. Jo valmiiksii itsevarmuusongelmien kanssa kamppaileva teini pyrki peittämään virheensä lisäämällä kasvoille kerros toisensa jälkeen paksuja meikkivoiteita. Iho tukkeutui entisestään. Sain myös jatkuvasti kuulla meikkaamisestani ja minua kiusattiin sen johdosta paljon. Tästäkin huolimatta uskoin, että se on parempi kuin paljastaa "rumat, todelliset" kasvoni. 

Vasta lukiovuosien loppupuolella löysin ihon puhdistuksen ja sain vihdoin apua ongelmaihooni. Nyt aikuisiällä ihoni on ollut pääsääntöisesti perusterve. Stressi ja muut ympäristötekijät kuitenkin näyttäytyvät aika ajoin edelleen kasvoillani ja esimerkiksi T-alueen mustapäät tuntuvat olevan ikuisuusongelmani. Myönnän myös joskus syyllistyväni ihonhoidon laiminlyöntiin kiireisen arjen keskellä.Satunnaiset iho-ongelmat todella vaikuttavat minäkuvaani edelleen. 



Vaikka ihonhoito jää välillä kiireiden varjoon, nautin siitä silti suunnattomasti. Olinkin todella innoissani saadessani MayBeautylta testiin kestosuosikkituotteen, joka on minulle jo entuudestaan tuttu. Kyseessä on The Incredible Face Mask - syvänmeren mudasta valmistettu naamio, joka lupaa poistaa ylimääräistä ölyisyyttä, kuollutta ihosolukkoa, ennalta ehkäistä aknea ja POISTAA MUSTAPÄITÄ! Omien henkilökohtaisten käyttökokemuksieni pohjalta voin käsi sydämellä kertoa, että tällä kertaa nämä lupaukset eivät todellakaan ole täysin perättömiä.

Ihonhoitosetti sisältää 5 naamiota ja pehmeän siveltimen, jolla levitys sujuu helposti. 

Muutama Fakta MayBeautystä 
~ MayBeautyn tuotteiden laatu perustuu vankkaan tutkimustyöhön 
~ Tuotteiden keskeinen idea on ratkaista jokin ongelma 
~ Tuotteille tarjotaan 100% tyytyväisyystakuu - jos et ole tyytyväinen tulokseen, saat rahasi    takaisin 
~Tuotteita ei ole testattu eläimillä 

The Incredible Face mask - seuraa kanssani vaihe vaiheelta miten tuote toimii 

1. Levitä naamio puhdistetulle iholle paketin mukana tulleen siveltimen avulla. Maski kannattaa puristaa paketista johonkin astiaan - itse hyödynsin kertakäyttöastian kantta. Parhaan tuloksen saavutat esimerkiksi saunan jälkeen, kun iho on pehmeä ja ihohuokoset auki. 

2. Anna naamion vaikuttaa 30-45 minuuttia. Oma ihoni on kuiva ja huomasin jo puolen tunnin kohdalla naamion olevan valmis irrotettavaksi. Voit kokeilla varovasti naamion reunaa esimerkiksi leuan alueelta selvittääksesi onko se valmis irrotettavaksi. 


3. Poista naamio varovasti vetämällä se käsin irti. Naamion poisto voi tuntua hieman epämukavalta, sillä se vetää ihon alaista likaa ja talia mukanaan. Oma ihoni on herkkä ja ohut ja poisto tuntuukin hieman kivuliaalta. Kipu ei kuitenkaan ole sietämätöntä ja hei - kauneuden eteen pitää joskus kärsiä heh! 

4. Paras osuus tulee tässä! Seuraavat kuvat eivät sovi herkimmille - nimittäin naamion pinnasta voi nähdä, miten kuollut ihosolukko ja ihon epäpuhtaudet ovat jääneet sen pintaan kiinni. Mustaa pintaa vasten valkoinen lika suorastaan loistaa - voisin tutkia tätä näkyä tuntitolkulla. Kyseinen näky myös todistaa, miten maski todella toimii!


5. Puhdista kasvot ja sivellin lämpimällä vedellä ja kuivaa. 


6. Tunne kuinka kasvosi tuntuvat välittömästi pehmoisemmilta. Iho voi punoittaa hetken naamion poiston seurauksena, mutta hetken kuluttua voit todella huomata sen näyttävän terveemmältä ja puhtaammalta. Meikki levittyy naamion teon jälkeen todella kauniisti ja iho näyttää raikkaammalta. 




Haluisitko säkin päästä hemmottelemaan sun ihoa ja huomaamaan naamion aikaansaaman eron! Oot oikeassa paikassa, sillä mulla olisi sulle ihan mieletön tarjous, jolla saat The Incredible Face Kitin 30% alennuksella hintaan 17,50€ ! 
Ota haltuusi mun etukoodi viveka 30 suoraan osoitteesta http://maybeauty.fi/viveka30 ja pistä tilaukseen itsellesi askel puhtaampaan ja kauniimpaan ihoon <3 Koodi on voimassa 6.3.2019 asti.


Ihania ihonhoitohetkiä kaikille! 

-V 


Kommentit

Suositut tekstit