I Love Me

Heips!

Pari viikkoa sitten perjantaina suuntasin taas junalla kohti lempparikaupunkiani Helsinkiä, tällä kertaa määränpäänä Pasilassa sijaitseva messukeskus ja I Love Me messut.

I Love Me on jo vuosia Helsingin messukeskuksessa kävijöitään ihastuttanut kauneudelle, terveydelle ja muodille omistettu tapahtuma. Ständi toisensa jälkeen kaikkea mahdollista aina kosmetiikkatuotteista superfoodeihin ja viimeisimpiin pukeutumistrendeihin asti, upeiden vaikuttajien pitämiä luentoja, esityksiä ja muotinäytöksiä unohtamatta. 




Kaltaiseni kaikkea naisellista ja esteettistä rakastava intoilija on tällaisesta tapahtumasta enemmän kuin innoissaan. Tänä vuonna olin itseasiassa jopa niin innoissani, että heräsin aamuyöllä lukuisia tunteja ennen lähtöä tekemään kaikenmaailman hius-ja kasvonaamioita tapahtuman teemasta inspiroituneena, vaikka herätyskellon soimiseen oli vielä hyvä tovi.

Messujen kohokohtia 

Uudet kosmetiikkamerkit & vanhat lempparit 

Onko mitään mielenkiintoisempaa, kuin tutustua itselle entuudestaan täysin vieraisiin tuotemerkkeihin ja löytää sieltä välittömästi uusia lemppareita. Tänä vuonna löysin messuilta muun muassa aivan ihania juttuja omiin ihonhoitorutiineihin. 



Samalla kun löytää uusia lemppareita on ihana päästä tutustumaan omien lempimerkkien uutuuksiin ja messutarjouksiin. Tälle Kouvolan kasvatille on luksusta jo pelkästään sekin, että messuilla pääsee tuoksuttelemaan ja testailemaan useita sellaisia tuotteita, joita nyt on tullut hankittua ikäänkuin "sokkona" verkkokaupan välityksellä. Verkkokaupassa kun aistiminen jää valitettavasti vain visuaaliseen ulottuvuuteen. Oli esimerkiksi ihana päästä tutustumaan pidennyssävyihin paikan päällä, päätelaitteen ruudulta kun eri ruskean sävyt muistuttavat hyvinkin pitkälti toinen toisiaan. 

Messuilta tarttuneita kauneudenhoitotuotteita ja jo pitkäaikaisempia lemppareitani löydät täältä :) 




Tutut vaikuttajat & ihmispaljous

Olen jo vuosia seurannut aktiivisesti erilaisia vaikuttajia blogimaailmassa ja somessa. Rohkeana ja ulospäinsuuntautuneena tyyppinä päädyin tänäkin vuonna messuilla juttelemaan tällaisten somesta tuttujen vaikuttajien kanssa kasvotusten. Päällimmäisenä mieleen jäi ihan mielettömän symppikseksi osoittautunut vallitseva Miss Suomi, johon törmäsin sovitellessa iki-ihanan Daddy's Girlin osastolla uutuuksia. Juteltiin Alinan kanssa muun muassa siitä, miten toisen menestys voi aiheuttaa jopa omassa lähipiirissä myös epätoivottuja ilmiöitä, kuten katkeroitumista ja haukkumista, anonyymisti tapahtuvasta nettikiusaamisesta puhumattakaan. Voi kun kaikki meistä ymmärtäisi, että tämä maailma olisi kaikille meille niin paljon parempi paikka, ilman turhaa negatiivista käyttäytymistä ja toisen mielen pahoittamista. On myös sanomattakin selvää, että se joka haluaa vartavasten haukkua toista ja pahoittaa toisen mielen, ei voi itse hyvin. Osaisipa tällaiset ihmiset etsiä vastauksia omaan onnettomuuteen jostain muualta, kuin purkamalla sitä mitä ilkeimmilläkin tavoilla muihin. Upean Alinan löydät muun muassa täältä



 Ja niin, messuilla jos jossain vallitsee ihmispaljous. Kaltaistani sosiaalista ja hälinästä nauttivaa tyyppiähän tällainen ei haittaa laisinkaan, vaan päinvastoin pidän siitä, että pääsen keskustelemaan tuotteiden edustajien ja jopa toisten messukävijöiden kanssa.

Terveysosasto & Superfoodit

Elettäessä vuotta 2018 olen jopa hieman nolona myöntäessäni, että erilaiset superfoodit ovat mulle oikeastaan melko hepreaa. Messujen terveyspuolen ständeillä sai maistella toinen toistaan herkullisempia superfood maistiaisia ja kiikutinkin muun muassa puhdistamon osastolta muutaman jutun jopa kotiinkin. Musta on hauskaa kokeilla kaikkea uutta ja esimerkiksi erilaiset raakapatukat ja smoothiet onkin ihan huippuja. Maistoin muun muassa myös hedelmäkarkin makuisia kollageenivitskuja ja purukumin muodossa olevaa D-vitamiinia. Kaikkea sitä keksitäänkin! 




Ferrer - fashion 

Voihan Ferrer ja ihana Suski! Oon seurannut Susannan matkaa Ferrer-fashionilla jo vuosia sosiaalisesta mediasta ja tykännyt aina brändin tuotteiden tyylistä - jotenkin ihan mua! Messuilta kotiutuikin pirtsakan Susannan houkuttelemana tämä ihana vaaleanpunainen tekoturkistakki. Tulisipa jo talvi ja pakkaset, että pääsisin pitämään tätä ihanaa pörröä <3 



Muotinäytökset

Voisin istua koko päivän hiljaa (jonka kaikki mut tuntevat tietävät olevan todellakin harvinaista) ja vain tuijottaa upeasti puettuja ja ehostettuja malleja catwalkilla. Ihailen ja arvostan mallin työtä jotenkin suunnattoman paljon. Ristiriitaista on kuitenkin se, että vaikka monesti mulle on tarjoutunut muun muassa pituuteni ansiosta erilaisia mahdollisuuksia lähteä mukaan mallimaailmaan ja päädyinkin messuillakin keskustelemaan upean mallibookkeri Karoliina Kiukaksen kanssa, en kuitenkaan osaa kuvitella itse tekeväni mallintöitä. Valehtelisin jos väittäisin, etten rakasta valokuvausta, esiintymistä ja kameran edessä oloa. Oma itsevarmuuteni ei vain kai tietyllä tapaa ole koskaan ollut sillä tasolla, että voisin kuvitella tekeväni sitä työkseni, eikä se mitään - universumilla on toisenlaiset suunnitelmat mua varten tässä elämässä. 





Olipahan taas kaikinpuolin ikimuistoinen ja ihana päivä! 

XO Viveka 

Kommentit

Suositut tekstit