TOP 10 Beautyproducts


Meikkejä, ihonhoitotuotteita, ripsen - ja hiustenpidennyksiä, hajuvesiä, hiustenmuotoilutuotteita, piilolinssejä ja rusketusta - kaikkea tyttömäistä ja naisellista, jonkun mielestä jopa pinnallista -kuitenkin juttuja joita tämä neitokainen vaan yksinkertaisesti rakastaa. Olenko pinnallinen ja epäaito, kun tykkään ehostaa, ja jopa muuttaa omaa ulkonäköäni erilaisilla kosmetiikkatuotteilla. Mielipiteitä voi olla monia, mutta itse olen vuosien saatossa oppinut ymmärtämään, että se miltä näytämme ulkoisesti ja mitä teemme oman ulkonäkömme eteen, ei kerro vielä loppujen lopuksi paljoakaan siitä, millaisia olemme sisältä.



7 miljardia ihmistä, joista jokainen on omanlaisensa erilainen, ainutlaatuinen yksilö. Eroistamme - esimerkiksi siitä meikkaammeko vähän, paljon, vai emme ollenkaan huolimatta, meitä kaikkia yhdistää yksi keskeinen tekijä - jokainen meistä on kaunis ja jokaisella meistä on lupa näyttää juuri siltä kuin itse haluaa. Tämä jos joku on mieletön rikkaus. Sosiaalisen median kiristäessä ulkonäköpaineiden kulttuuria entisestään, onkin hyvä pysähtyä miettimään mikä on se tyyli, joka oikeasti tekee juuri sinut onnelliseksi ja jossa juuri sinulla on hyvä olla. 

Tässä liuta kauneudenhoitotuotteita, jotka kuuluvat mun tämän hetkisiin ehdottomiin lemppareihin. Osa on jo pitkäaikaisia suosikkeja, osa sen sijaan vasta tovi sitten messuilta bongattuja uutuuksia. (Kurkkaa I love me postaus täältä)

Hiukset

GHD premium muotoilurauta

Ihanalta äidiltäni elokuussa syntymäpäivälahjaksi saamani ammattilaistenkin suosima GHD muotoilurauta on ollut yksi parhaista jutuista tässä syksyssä. Vanha Remington on saanut totisesti pysytellä visusti kaapissa tämän ihanuuden kotiuduttua mun luo, sillä voi pojat mitä jälkeä tällä raudalla saakaan aikaiseksi. Tavallisen raudan sijaan GHD silottaa hiuksia ja tuo niille aivan uudenlaista kiiltoa, samalla kun hiukset muotoutuvat vaikkapa ihanille korkkiruuvikiharille. Vahva suositus tälle! Ihana ruusukultainen ulkoasu saa lisäpisteet.



Biozell burgundy colormask

Bongasin tämän tuotteen muutavia viikkoja sitten Helsingin sokkarilta. Kyseessä on Biozellin ihana uutuus colormaski, joka antaa hiuksille viininpunaista vivahdetta samalla hoitaen hiuksia ja tehden niistä kiiltävämmät. I Love Me messuilta hamstrasinkin kotiin vietäväksi putellin jos toisenkin kyseistä maskia messuhintaan. Biozellin standilla keskusteltiin muun muassa siitä, miten vastaavanlaista sävyä ei ole vielä markkinoilta oikein löytynytkään - tuote onkin kuulemma saavuttanut jymysuosion välittömästi!





Ihonhoito 

Kasvonaamiot  
Voihan kasvonaamiot! Oon ihan hurahtanut erilaisiin kasvonaamioihin - ihan parasta hemmottelua ja luksusta arjen kiireen keskelle.

Jo pitkään kaapista löytynyt Kicks Peel Off Mask , on yksi mun all time favourite kasvonaamio, ja sellaisena se tulee varmasti säilymään jatkossakin. Kyseessä on erityisesti kasvojen T-alueelle levitettävä naamio, joka tehopuhdistaa ihoa. Tuotteen sisältämän mustan saven ja tammihiilen ansiosta naamio kiinnittyy ihon epäpuhtauksiin ja kuolleisiin ihosoluihin, jotka irtoavat, kun naamio vedetään irti. Voi kumpa nuorempana kärsiessäni ihon epäpuhtauksista vastaavanlainen tuote olisi ollut tietoisuudessani.


I Love Me messuilla tutustuin itselleni täysin uuteen mineraalikosmetiikkabrändi SeeSee Beautyyn. Kyseessä on luonnonmukainen tuotekokonaisuus, joka tarjoaa ihonhoitotuotteita aina päästä varpaisiin asti. Brandin standilla vierailu jopa mullisti oman ihonhoitorutiinini, sillä messuilta kotiuttamani kuolleen meren mutakasvonaamio Dead Sea Mud Mask on valehtelematta toiminut juuri niinkuin esittelijä minulle lupasikin - naamio poistaa kuollutta ihosolukkoa, kuivaa ihoa ja epäpuhtauksia kirkastaen ihoa ja tehden siitä samettisen pehmeän. Arjen kiireen keskellä iho on ollut koetuksella ja stressitekijät ovatkin näyttäytyneet nyt viime kuukausina jopa epätavallisen paljon myös ihon oireiluna. Nyt vasta reilun puolitoista viikkoa myöhemmin tuotteen käytön aloittamisesta, ihoni voi jo huomattavasti paremmin ja on saanut aivan uudenlaista hehkua.






Evree Magic Rose sarja 

Myöskin I Love Me messu löytöjä - Vegaaninen ruusunmarjauute sarja hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen meikinpuhdistukseen. Micellar meikinpoistoaine, silmämeikinpoistoaine ja suihkutettava kasvovesi. Erityisesti sarjan suihkutettava kasvovesi on ihana ja helppokäyttöinen - muutama suihkaus ja iho tuntuu raikkaammalta ja kosteutetulta. Kyseistä mistiä voi käyttää niin meikin alla, kuin sen päällekin kiinnittämään lopputuloksen. Ihan huipputuote kiireisiin aamuihin! 



Nivea Cream 

Kosteusvoide, joka ei koskaan petä. Tämä tuote on kuulunut mun ihonhoitorutiineihin kohta kymmenen vuoden ajan. Voidetta voi käyttää niin kasvoille kuin koko vartalollekin ja se tekee atooppisenkin kuivasta ihosta mielettömän pehmeän. 




Meikinpoistoliinat 

Oon valehtelematta ollut varmaankin 15 kesäisestä asti erilaisten Meikinpoistoliinojen suurkuluttaja. Ripsenpidennyksien kanssa liinat ovat ainakin itselleni ihan must. Kannan pakettia aina mukanani laukussa missä ikinä olinkaan, sillä liinoilla voi erinomaisesti putsata myös vaikkapa käsiä. Vuosien varrella on tullut kokeiltua kaikenlaisia merkkejä aina alle euron maksavista paketeista kalliimpiinkin vaihtoehtoihin asti. Nämä tigerin Meikinpoistoliinat maksavat vaivaisen euron ja ajavat asiansa erinomaisesti. All time favourite on kuitenkin primarkin gendly does it liinat, joihin tutustuin ensimmäisen kerran tänä kesänä hyvän ystäväni tuotua niitä lontoon tuliaisina minulle.




Vita liberata kinnas ja self tanning mist

Tämä ihana kultainen, keinonahkapintainen levityskinnas ei sen suurempia selittelyjä kaipaa. Niin kaunis ja toimii erinomaisesti käyttötarkoituksessaan - levitän kintaalla niin rusketuksen kuin kosteusvoiteenkin. Kintaan avulla kosteusvoiteen saa mielestäni levitettyä huolitellummin ja se imeytyy nopeammin. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Samaisen sarjan itseruskettava suihke on myös yksi lemppareistani!



Kosmetiikka

Mac matte liquid lip colour- Sävyssä Burnt Spice

Tähän ihanuuteen tutustuin, kun taitava ystäväni teki meikkitaikojaan minulle muutama viikko sitten ja käytti tätä upeaa syyssävyä lookin viimeistelyssä. Ihastuin sävyyn tyystin ja kotiutinkin heti Stockalla käytyäni putelin myös omaan huulipunakokoelmaani.



Essence gel effect kynsilakka

Kynsilakka, jolla on hintaa 2 euroa, mutta jonka aikaansaama lopputulos muistuttaa kosmetologin luomia geelikynsiä. Ihan mieletön tuote ja mihin hintaan! Sävyjä kaupasta löytyy pilvin pimein - omassa kaapissakin näitä oli viimeisten laskujen mukaan kymmenisen kappaletta.


Diesel - Loverdose 
Lemppari hajuvesi, joka johdattaa mut takaisin teinivuosiin. Sain ensimmäisen Loverdoseni vuonna 2011 ollessani vain 14-vuotias ja siitä asti se on ollut mun "the one" tuoksu. Nyt ostin taas pienen tauon jälkeen uuden (varmaankin elämäni viidennen) putelin bongattuani sen kreikkalaisesta kemikaliosta huippuhintaan. Tiedättekö sen tunteen, kun jokin tuoksu vaan hurmaa sut kerta toisensa jälkeen uudestaan etkä ikinä kyllästy siihen, vaikka kuinka tuoksuttelisit sitä. Tämä parfyymi on mulle totisesti sitä! 



Tässä osa mun ehdottomista lemppareista. Kokeilen kuitenkin mielelläni jatkuvasti kaikkea uutta ja mielelläni otankin myös ehdotuksia vastaan! 

Ihanaa loppuviikkoa <3 

-V 





Kommentit

Suositut tekstit